Bezorgen

Levertijd
Tussen de 1 a 3 dagen wordt je bestelling verstuurd met PostNL (tenzij anders is aangegeven bij product informatie van het artikel). Vaak is de volgende dag je bestelling in huis. Dit kan door de huidige drukte van PostNL soms iets langer duren. Het kan zijn dat sommige producten niet voorradig zijn. Hierdoor kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Een aantal items hebben een langere levertijd, dit staat vermeld in de beschrijving onder de product foto. Deze producten worden op bestelling gemaakt of moeten van iets verder komen. Houd er rekening mee dat deze later aankomen als je meerdere producten in je winkelmandje hebt zitten.

Bezorgkosten
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

€6,75 voor bestellingen onder de €75,-

Gratis voor bestellingen vanaf €75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL.
Afhalen is eventueel mogelijk op afspraak.

Gratis afhalen
Bij ons kunt u uw bestelling ook eventueel afhalen op afspraak. Als u voor afhalen kiest dan nemen wij contact met u op om een geschikte datum en tijdstip te bespreken.

  

Mijn account
In “Mijn account” staat een overzicht van al jouw bestellingen. Ook kan je hier je account gegevens bekijken en eventueel wijzigen. Heb je nog geen account? Ook registreren is mogelijk op deze pagina.