De zusjes 'Voet'

Waar de een georganiseerd is, is de ander nogal een chaoot. Overduidelijk zusjes, maar wel met een totaal verschillende achtergrond. Manon is met haar 30 jaar en uitgebreide kennis als grafisch vormgever een echte alleskunner binnen haar vak. Lisa daarentegen, is 32 jaar en interieurarchitect en stylist en werkt al een aantal jaar als zelfstandige binnen de interieurbranche. Verschillen zat tussen deze twee meiden, maar toch zijn er nóg meer overeenkomsten. Zo zijn het naast zussen ook echt vriendinnen. Wat de twee zusjes het liefste doen? Uren kletsen, de slappe lach krijgen, Disneyfilms kijken en wijntjes drinken. Sinds kort is daar nog een extra activiteit bijgekomen: hun gezamenlijke liefde voor styling delen met anderen met hun webshop. IedereKant, styling voor Iedereen

Met haar bedrijf ‘AndereKant’ heeft Lisa de nodige ervaring als ondernemer. Daarnaast heeft ze behoorlijk wat kennis als het gaat om interieur en styling. Behalve het geven van advies leek het haar een mooie aanvulling om een webshop met interieurstyling te combineren met haar bedrijf. Een webshop waar iedereen terecht kan voor de leukste styling en tips: de geboorte van ‘IedereKant’ tot gevolg! Met wie kan ze dit beter dan doen met haar eigen zusje Manon. Je leest het goed, de zusjes Voet hebben hun krachten gebundeld om jou te inspireren met de mooiste stylingtips!

 

 

Nieuwsbrief

IedereKant is een woonwinkel voor jong en oud vol met mooie eye-catchers waarmee je interieur een persoonlijke touch krijgt. Bij inschrijving op de nieuwsbrief ben jij de eerste die unieke acties, lifestyle & interieurtrends, een sneak peak in de nieuwste collecties en boordevol woontips ontvangt!