Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Beschrijf in uw mail welk product u retour wilt sturen. Wij sturen u een mail met een retour label die u op de doos kunt plakken. Het retour label staat al geregistreerd en kunt u zo afgeven bij en PostNL punt. Wel zijn de retourkosten voor eigen rekening en wordt deze berekend met het openstaande bedrag.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Ook zijn wij af en toe te vinden op verschillende markten, super leuk! De producten die op de markt verkocht zijn kunnen alleen helaas niet meer retour. Bij vragen kunt u ons altijd mailen.